Παροχές & Διαμονή

Δείτε τις παροχές που προσφέρουμε όπως και τα μέρη όπου μπορείτε να επισκεφθείτε πλησίον του ξενοδοχείου μας.

Οι παροχές μας

Το εστιατόριο μας

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου μας θα βρείτε και το εστιατόριο μας. Απολάυστε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και πολλές άλλες. Δείτε τον κατάλογο μας:

wifi

Ελέυθερη πρόσβαση WiFi

Προσφέρουμε ελέυθερη πρόσβαση Internet στοους επισκέπτες μας.

concierge

Εξυπηρέτηση πελατών

Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην reception είτε μέσω τηλεφώνου οποιαδήποτε στιγμή.

parking

Εύκολη στάθμευση

Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους σε μικρή απόσταση από το κατάλυμα μας.

9P2A5597

Θέα

Απολάυστε από τα δωμάτια μας την θέα στη θάλλασα.

9P2A5622

Ησυχία και χαλάρωση

Το κατάλυμα μας βρίσκεται σε πολύ ήσυχη τοποθεσία εντός του Μύτικα.

Μέρη να επισκεφθείτε

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις πολλές παραλίες που βρίσκονται στο Μύτικα. Ακόμα, σε μικρή απόσταση από τον Μύτικα βρίσκονται δύο νήσοι ο Κάλαμος και ο Καστός. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε και τα υπόλοιπα χωριά πλησίον του Μύτικα.

Κάλαμος

Η νήσος του Καλάμου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Μύτικα σε κοντινή απόσταση. Ένα μικρό καταπράσινο νησι με δύο οικισμούς Κάλαμος και Επισκοπή, γεμάτο πευκά και πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τους οικισμούς του Καλάμου είτε με σκάφος και να εξερευνήσετε πλήρως το νησί και τις παραλίες του είτε με το καραβάκι της γραμμής.

Καστός

Η νήσος του Καστού βρίσκεται και αυτή σε κοντινή απόσταση από τον Μύτικα. Είναι μικρότερο νησί από τον Κάλαμο και διαθέτει έναν οικισμό σε ένα παρθένο και προφυλαγμένο κόλπο με αμμουδερή παραλία.

Αντίστοιχα όπως με την νήσο του Καλάμου μπορείτε να επισκεφθείτε τον Καστό είτε με σκάφος είτε με το καραβάκι της γραμμής.

Μύτικας

Σε κοντινή απόσταση από τον Μύτικα βρίσκονται πολλές παραλίες προσβάσιμες είτε με τα πόδια είτε με το αυτοκίνητο. Οι πιο γνωστές είναι το Λιμάνι όπου βρίσκεται στον οικισμό του Μύτικα. Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι παραλίες Μαυρίκιος και Ελιά όπως και οι οργανωμένες, Αγριλιά και η παραλία του Μύτικα όπου έχει έκταση περίπου 4χλμ.

Παροχές της περιοχής

Τοπία

Στο Μύτικα υπάρχουν όμορφα τοπία  για να επισκεφθείτε. Απέναντι από το κατάλυμα μας βρίσκεται το εντυπωσιακό νησί του Καλάμου όπως και το Μέγανησι Λευκάδος.

Ακτοπλοϊκές Γραμμές

Κατόπιν συννενόησης με εμάς, σας δίνετε η δυνατότητα για την χρήση  των ακτοπλοϊκών γραμμών Καλάμου-Καστού και άλλων νήσων.

Τοπική αγορά

Η τοπική αγορά του Μύτικα θα σας καλύψει σε μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Από τον τομέα υγείας με την ύπαρξη κέντρου υγείας μέχρι και υπηρεσίες ταχυδρομείου όπως επίσης παντοπωλεία και super market.

Επικοινωνήστε μαζι μασ

elGreek